[ previous ] [ next ] [ threads ]
 To :  yate@v...
 From :  Koochy Black <koochy@a...>
 Subject :  Re: [yate] H323 Registration to a Gatekeeper
 Date :  Tue, 14 Jul 2009 17:03:44 +0200
@Jan Willamowius

Thanks for the Help but I'm using the pwlib Version from the yate Site,
so if they don't changed the pwlib in the last 3 months, it should be
the same.
I'm using the PWLib 1.11.0 and OpenH323 1.19.0.1....
The only differences between gatekeeper and gateway, should be the yate
version. The GK was installed about 2 months ago and the gateway was
installed Sunday.

thnaks

Jan Willamowius schrieb:

> > Hi,
> >
> > there was a change in PTLib around February 2008 that affected the way
> > MD5 hashes for passwords are computed. If one of your applications is
> > compiled with an earlier version and one with a current one, the MD5s
> > won't match.
> >
> > Regards,
> > Jan
> >
> >
> > Koochy Black wrote:
> >   
>   
>> >> Thanks for the quick  reply , but I've checked it 100 times....
>> >>
>> >> configs:
>> >>
>> >> Gateway:
>> >> h323chan.conf
>> >>     [ep]
>> >>     alias=200
>> >>     password=200
>> >>
>> >> Gatekeeper:
>> >> regfile.conf
>> >>     [200]
>> >>     password=200
>> >>
>> >> As I said registering with softphone works....
>> >> Have I made mistakes in the config of the gateway?
>> >>
>> >> thanks
>> >>
>> >>
>> >> Diana Cionoiu schrieb:
>> >>
>> >>     
>>     
>>>> >>>> Hello,
>>>> >>>>
>>>> >>>> Probably the password it's not correct.
>>>> >>>>
>>>> >>>> Regards,
>>>> >>>> Diana
>>>> >>>>
>>>> >>>> Koochy Black wrote:
>>>> >>>>         
>>>>         
>>> >>>   
>>> >>>       
>>>       
>>>>>> >>>>>> Hi,
>>>>>> >>>>>>
>>>>>> >>>>>> I've some problem to connect two yate server via h323. The one is setup
>>>>>> >>>>>> as a Gatekeeper the other one as a Gateway, which has to register with
>>>>>> >>>>>> the GK. I've set-up the same configurations, like faststart,
>>>>>> >>>>>> tunneling....but whatever I try the Gateway won't connect to the GK, the
>>>>>> >>>>>> error is:
>>>>>> >>>>>>
>>>>>> >>>>>> / Failed to connect '' to GK addr '192.168.10.130'
>>>>>> >>>>>>
>>>>>> >>>>>> /- What should be in the '', I've filled the gkname and gkip, but it's
>>>>>> >>>>>> still is emtpy
>>>>>> >>>>>> - I've tried with a H323 Softphone (MyPhone) to connect to the GK, with
>>>>>> >>>>>> no errors!
>>>>>> >>>>>> - I've changed the debug level of OpenH323 to 7, but I have not found
>>>>>> >>>>>> the any usable informations for me:
>>>>>> >>>>>>
>>>>>> >>>>>> /  1:00.350           Transactor:8bbb9e8    h323trans.cxx(721)  
>>>>>> >>>>>> Trans  registrationRequest rejected: undefinedReason
>>>>>> >>>>>>   1:00.351           Transactor:8bbb9e8    h323trans.cxx(607)  
>>>>>> >>>>>> Trans  Using credentials from request:
>>>>>> >>>>>> H235AnnexD_Procedure1,CAT,H235AnnexD_Procedure1,CAT,MD5
>>>>>> >>>>>>
>>>>>> >>>>>>   1:00.351           Transactor:8bbb9e8    h235auth1.cxx(450)   H235RAS
>>>>>> >>>>>> H235AuthProcedure1 requires general ID.
>>>>>> >>>>>>   1:00.351           Transactor:8bbb9e8     h235auth.cxx(426)   H235RAS
>>>>>> >>>>>> Authenticator H235AnnexD_Procedure1 failed: 2
>>>>>> >>>>>>   1:00.352      YateGkRegT...d:08bb5370    h323trans.cxx(686)  
>>>>>> >>>>>> Trans  Response to seqnum=34182 had invalid crypto tokens.
>>>>>> >>>>>>   1:00.352      YateGkRegT...d:08bb5370     gkclient.cxx(922)  
>>>>>> >>>>>> RAS    Failed registration of  with voip2.si-co.net
>>>>>> >>>>>>   1:00.352           Transactor:8bbb9e8    h323trans.cxx(373)  
>>>>>> >>>>>> Trans  Reading
>>>>>> >>>>>>
>>>>>> >>>>>> /Is it possible, that the problem is, because I'm using two different
>>>>>> >>>>>> subversions?
>>>>>> >>>>>>
>>>>>> >>>>>> Thanks for the help, best regards
>>>>>> >>>>>>
>>>>>> >>>>>> koochy black
>>>>>> >>>>>>   
>>>>>> >>>>>>             
>>>>>>             
>>>> >>>>     
>>>> >>>>
>>>> >>>>         
>>>>         
>>> >>>   
>>> >>>       
>>>       
>> >>
>> >>     
>>     
> >
> >
> >   
>