[ previous ] [ next ] [ threads ]
 To :  yate@v...
 From :  Gamaliel Bedolla <gbf@t...>
 Subject :  Help with "Remote Unavailable"
 Date :  Wed, 7 Dec 2011 11:44:08 -0700
Hi all,

I'm trying to setup yate for SS7 ISUP controller, with Cisco AS5400. I've
made the configuration as follows:

In Cisco AS5400:

8 E1s configured as follows:
controller E1 4/0
 framing NO-CRC4
 ds0-group 1 timeslots 1-31 type none service mgcp

MGCP configuration:

mgcp
mgcp call-agent 10.X.X.66 2427 service-type mgcp version 1.0
mgcp dtmf-relay voip codec all mode nte-gw
mgcp modem passthrough voip mode nse
mgcp package-capability dtmf-package
no mgcp timer receive-rtcp
mgcp behavior g729-variants static-pt
mgcp rtp payload-type nte 101
!
mgcp profile default




In ysigchan.conf:

[ls1]
;enable=no
type=ss7-mtp3
netind2pctype=ITU
local=ITU,7-225-6
adjacent=ITU,7-225-4
route=ITU,7-255-7
route=ITU,1-87-6
route=ITU,1-190-4
route=ITU,1-143-2
route=ITU,1-143-3
route=ITU,1-190-4
route=ITU,1-143-2
route=ITU,1-143-3
link=link1
link1.autoemergency=no
link1.ack_timer=1500

[ls2]
;enable=no
type=ss7-mtp3
netind2pctype=ITU
local=ITU,7-225-6
adjacent=ITU,7-225-5
route=ITU,7-255-7
route=ITU,1-87-7
route=ITU,1-190-4
route=ITU,1-143-2
route=ITU,1-143-3
route=ITU,1-190-4
route=ITU,1-143-2
route=ITU,1-143-3
link=link2
link2.autoemergency=no
link2.ack_timer=1500

[link1]
type=ss7-m2pa
sig=link1
autoemergency=no
autostart=yes
conf_timer=60
;max_unack=0
ack_timer=1500


[link2]
type=ss7-m2pa
sig=link2
autoemergency=no
autostart=yes
conf_timer=60
emergency=yes
;max_unack=0
ack_timer=1500


[local_tks]
; LOCAL INTERCONNECTION TKS
enable=yes
type=ss7-isup
pointcodetype=ITU
defaultpointcode=7-225-6
remotepointcode=7-225-4
voice=e1_1,e1_2,e1_3,e1_4,e1_5,e1_6,e1_7,e1_8
offset=1
numplan=isdn
numtype=national
screening=network-provided
continuity=loopback
ringback=yes
parttestmsg=CVT

[ss7router]
type=ss7-router

[ss7snm]
type=ss7-snm
changesets=yes

[tst]
;enable=no
type=ss7-test
address=ITU,7-225-6,7-225-4
sharing=yes

[general]
debuglevel=9,9,9,9,9
debuglevel_engine=9,9,9,9,9
enable=yes



In sigtransport.conf

[link1]
local=10.X.X.66:7000
remote=10.X.X.3:7000
type=sctp
stream=no
endpoint=yes

[link2]
local=10.X.X.66:7001
remote=10.X.X.9:7001
type=sctp
stream=no
endpoint=yes

Also in mgcpa.conf

[gw e1_1]
user=S1/DS-1/1
host=AS5400
;port=2427
address=10.X.X.42
version=MGCP 1.0
;range=1-4
voicechans=1-30
;chans=30
offset=0
;increment=
;clearconn=yes
;bearer=
req_dtmf=none
forward_rtp=yes
;forward_sdp=yes
req_fax=yes
req_t38=yes

[gw e1_2]
user=S1/DS-1/1
host=AS5400
;port=2427
address=10.X.X.42
version=MGCP 1.0
;range=1-4
voicechans=1-30
;chans=30
offset=0
;increment=
;clearconn=yes
;bearer=
req_dtmf=none
forward_rtp=yes
;forward_sdp=yes
req_fax=yes
req_t38=yes

[gw e1_3] to [gw e1_8]
same config



The problem is, when start Yate, I can see SS7 linksets UP, but the
signalling group of CICs show status "Remote Unavailable", as show below:

status sig links
%%+status:sig links
module=sig,format=Type|Status|Uptime;count=2;link1=ss7-m2pa|Normal
alignment|0,link2=ss7-m2pa|Normal alignment|0
%%-status


status sig local_tks/*
%%+status:sig local_tks/*
module=sig,trunk=local_tks,type=ss7-isup,circuits=240,status=Remote
unavailable,calls=0;count=240,format=Span|Status|LockedLocal|LockedRemote|Changing;1=e1_1|Idle|false|false|false


Also this is the output of /var/log/yate:

Supervisor (20111) is starting
Yate (20112) is starting Wed Dec  7 04:34:16 2011
Loaded module YRTP
Loaded module SIP Channel
Loaded module MsgSniffer
Loaded module CdrFile
Loaded module RegexRoute
Loaded module OpenSSL - based on OpenSSL 1.0.0a 1 Jun 2010
Loaded module ToneGen
Loaded module RManager
Loaded module CdrBuild
Loaded module Call Forker
Loaded module MGCP-CA
Loaded module Signalling Channel
Loaded module Monitoring
Loaded module SNMP Agent
Loaded module SigTransport
Loading module LKSCTP
Initializing plugins
Initialize module LKSCTP
Initializing module SigTransport
Initializing module MGCP Call Agent
Initializing module OpenSSL
 Failed to open config file '/usr/local/etc/yate/openssl.conf', using
defaults (2: No such file or directory)
Initializing module CdrFile
Initializing module YRTP
 Failed to open config file '/usr/local/etc/yate/yrtpchan.conf',
using defaults (2: No such file or directory)
Initializing module SIP Channel
Initializing module MsgSniffer
Initializing module RegexRoute
Initializing module ToneGen
 Failed to open config file '/usr/local/etc/yate/tonegen.conf', using
defaults (2: No such file or directory)
Initializing module RManager
Initializing module CdrBuild
Initializing module Call Forker
 Failed to open config file '/usr/local/etc/yate/callfork.conf',
using defaults (2: No such file or directory)
 Listener(UDP,'general') buffer size is 16384 (requested 8192)
Initializing module Signalling Channel
Destinations of 'ls1': [0x822c9a0]
ITU     7-225-6 > 7-225-4 0 (unknown)
ITU     7-225-6 > 7-255-7 100 (unknown)
ITU     7-225-6 > 1-87-6 100 (unknown)
ITU     7-225-6 > 1-190-4 100 (unknown)
ITU     7-225-6 > 1-143-2 100 (unknown)
ITU     7-225-6 > 1-143-3 100 (unknown)
 Link inhibition changed 0x01 -> 0x03 [0x822d2f8]
Destinations of 'ls2': [0x822e718]
ITU     7-225-6 > 7-225-5 0 (unknown)
ITU     7-225-6 > 7-255-7 100 (unknown)
ITU     7-225-6 > 1-87-7 100 (unknown)
ITU     7-225-6 > 1-190-4 100 (unknown)
ITU     7-225-6 > 1-143-2 100 (unknown)
ITU     7-225-6 > 1-143-3 100 (unknown)
 Link inhibition changed 0x01 -> 0x03 [0x822f070]
 MGCPSpan 'e1_1' first circuit=1 's1/ds-1/1@as5400:2427'
 MGCPSpan 'e1_1' is operational [0x82307f8]
 Added range e1_1:
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30
[0x82306a8]
 MGCPSpan 'e1_2' first circuit=33 's1/ds1-2/1@as5400:2427'
 MGCPSpan 'e1_2' is operational [0x8230fd0]
 Added range e1_2:
33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62
[0x82306a8]
 MGCPSpan 'e1_3' first circuit=65 's1/ds1-3/1@as5400:2427'
 MGCPSpan 'e1_3' is operational [0x82389a0]
 Added range e1_3:
65,66,67,68,69,70,71,72,73,74,75,76,77,78,79,80,81,82,83,84,85,86,87,88,89,90,91,92,93,94
[0x82306a8]
 MGCPSpan 'e1_4' first circuit=97 's1/ds1-4/1@as5400:2427'
 MGCPSpan 'e1_4' is operational [0x82414e8]
 Added range e1_4:
97,98,99,100,101,102,103,104,105,106,107,108,109,110,111,112,113,114,115,116,117,118,119,120,121,122,123,124,125,126
[0x82306a8]
 MGCPSpan 'e1_5' first circuit=129 's1/ds1-5/1@as5400:2427'
 MGCPSpan 'e1_5' is operational [0x8232b68]
 Added range e1_5:
129,130,131,132,133,134,135,136,137,138,139,140,141,142,143,144,145,146,147,148,149,150,151,152,153,154,155,156,157,158
[0x82306a8]
 MGCPSpan 'e1_6' first circuit=161 's1/ds1-6/1@as5400:2427'
 MGCPSpan 'e1_6' is operational [0x824b1d0]
 Added range e1_6:
161,162,163,164,165,166,167,168,169,170,171,172,173,174,175,176,177,178,179,180,181,182,183,184,185,186,187,188,189,190
[0x82306a8]
 MGCPSpan 'e1_7' first circuit=193 's1/ds1-7/1@as5400:2427'
 MGCPSpan 'e1_7' is operational [0x824fad8]
 Added range e1_7:
193,194,195,196,197,198,199,200,201,202,203,204,205,206,207,208,209,210,211,212,213,214,215,216,217,218,219,220,221,222
[0x82306a8]
 MGCPSpan 'e1_8' first circuit=225 's1/ds1-8/1@as5400:2427'
 MGCPSpan 'e1_8' is operational [0x8254460]
 Added range e1_8:
225,226,227,228,229,230,231,232,233,234,235,236,237,238,239,240,241,242,243,244,245,246,247,248,249,250,251,252,253,254
[0x82306a8]
 Failed to open config file '/usr/local/etc/yate/ysigdata.conf',
using defaults (2: No such file or directory)
Routing table of 'ss7router': [0x822e1ac]
ITU     7-225-4 (unknown) ls1,0,unknown
ITU     7-255-7 (unknown) ls2,100,unknown ls1,100,unknown
ITU     1-87-6 (unknown) ls1,100,unknown
ITU     1-190-4 (unknown) ls2,100,unknown ls1,100,unknown
ITU     1-143-2 (unknown) ls2,100,unknown ls1,100,unknown
ITU     1-143-3 (unknown) ls2,100,unknown ls1,100,unknown
ITU     7-225-5 (unknown) ls2,0,unknown
ITU     1-87-7 (unknown) ls2,100,unknown
Initializing module Monitoring
 Trunk('local_tks') flooded: 20 handled events
 Trunk('local_tks') severe flood: 40 events
 Trunk('local_tks') severe flood: 60 events
 Trunk('local_tks') severe flood: 80 events
 Trunk('local_tks') severe flood: 100 events
 Trunk('local_tks') severe flood: 120 events
 Trunk('local_tks') severe flood: 140 events
 Trunk('local_tks') severe flood: 160 events
 Trunk('local_tks') severe flood: 180 events
 Trunk('local_tks') severe flood: 200 events
 Trunk('local_tks') severe flood: 220 events
 Trunk('local_tks') severe flood: 240 events
Initializing module SNMP Agent
Initialization complete
Yate engine is initialized and starting up on yatetest
 Placing link 0 'link1' in service [0x822c9a0]
 Link inhibition changed 0x03 -> 0x02 [0x822d2f8]
 Linkset is not operational [0x822c9a0]
 Link ITU,7-225-6:0 is up [0x822e3e0]
 Could not find any link to send SNM MSU
 Placing link 0 'link2' in service [0x822e718]
 Link inhibition changed 0x03 -> 0x02 [0x822f070]
 Linkset is not operational [0x822e718]
 Link ITU,7-225-6:0 is up [0x822e3e0]
 Could not find any link to send SNM MSU
 Could not find any link to send SNM MSU
 Could not find any link to send SNM MSU
 Changeback timed out on ITU,7-225-6:7-225-4:0
 Link inhibition changed 0x02 -> 0x00 [0x822d2f8]
 Linkset is operational [0x822c9a0]
 Restart of SN initiated [0x822e1a8]
 Changeback timed out on ITU,7-225-6:7-225-5:0
 Link inhibition changed 0x02 -> 0x00 [0x822f070]
 Linkset is operational [0x822e718]
 Restart of SN complete [0x822e1a8]
 Allowing unknown state routes of 'ls1' from 16140
[0x822e1a8]
 Allowing unknown state routes of 'ls2' from 16141
[0x822e1a8]
 Unavailable part 5 at 7-225-4, cause 1
Remote connection from 127.0.0.1:39305 to 127.0.0.1:5038
 Unavailable part 5 at 7-225-4, cause 1




 Unavailable part 5 at 7-225-4, cause 1
caller is 6562572500
called is 1251176566140085
channel is sip/1
source address and port are 66.208.114.10:5061
 Remote User Part is unavailable
 Outgoing call from=6562571111 to=1251176566140085 trunk=no
trunk sigcall=(nil) [0xb6e08178]
 Signalling call failed with reason 'noconn'
 Call destroyed. Reason: 'noconn'. No signalling call
 [0xb6e08178]
 Call rejected error='noconn' reason='Could not connect to
target' [0xb6e01b28]
caller is 6562572500
called is 1251176566140085



I'm new on yate and SS7, and I would like to receive suggestions about what
is wrong in this config.
If more information is needed, please let me know.
Your help is really appreciated.



Hi all,

I'm trying to setup yate for SS7 ISUP controller, with Cisco AS5400. I've made the configuration as follows:

In Cisco AS5400:

8 E1s configured as follows:
controller E1 4/0
 framing NO-CRC4
 ds0-group 1 timeslots 1-31 type none service mgcp

MGCP configuration:

mgcp
mgcp call-agent 10.X.X.66 2427 service-type mgcp version 1.0
mgcp dtmf-relay voip codec all mode nte-gw
mgcp modem passthrough voip mode nse
mgcp package-capability dtmf-package
no mgcp timer receive-rtcp
mgcp behavior g729-variants static-pt
mgcp rtp payload-type nte 101
!
mgcp profile default




In ysigchan.conf:

[ls1]
;enable=no
type=ss7-mtp3
netind2pctype=ITU
local=ITU,7-225-6
adjacent=ITU,7-225-4
route=ITU,7-255-7
route=ITU,1-87-6
route=ITU,1-190-4
route=ITU,1-143-2
route=ITU,1-143-3
route=ITU,1-190-4
route=ITU,1-143-2
route=ITU,1-143-3
link=link1
link1.autoemergency=no
link1.ack_timer=1500

[ls2]
;enable=no
type=ss7-mtp3
netind2pctype=ITU
local=ITU,7-225-6
adjacent=ITU,7-225-5
route=ITU,7-255-7
route=ITU,1-87-7
route=ITU,1-190-4
route=ITU,1-143-2
route=ITU,1-143-3
route=ITU,1-190-4
route=ITU,1-143-2
route=ITU,1-143-3
link=link2
link2.autoemergency=no
link2.ack_timer=1500

[link1]
type=ss7-m2pa
sig=link1
autoemergency=no
autostart=yes
conf_timer=60
;max_unack=0
ack_timer=1500


[link2]
type=ss7-m2pa
sig=link2
autoemergency=no
autostart=yes
conf_timer=60
emergency=yes
;max_unack=0
ack_timer=1500


[local_tks]
; LOCAL INTERCONNECTION TKS
enable=yes
type=ss7-isup
pointcodetype=ITU
defaultpointcode=7-225-6
remotepointcode=7-225-4
voice=e1_1,e1_2,e1_3,e1_4,e1_5,e1_6,e1_7,e1_8
offset=1
numplan=isdn
numtype=national
screening=network-provided
continuity=loopback
ringback=yes
parttestmsg=CVT

[ss7router]
type=ss7-router

[ss7snm]
type=ss7-snm
changesets=yes

[tst]
;enable=no
type=ss7-test
address=ITU,7-225-6,7-225-4
sharing=yes

[general]
debuglevel=9,9,9,9,9
debuglevel_engine=9,9,9,9,9
enable=yes


 
In sigtransport.conf

[link1]
local=10.X.X.66:7000
remote=10.X.X.3:7000
type=sctp
stream=no
endpoint=yes

[link2]
local=10.X.X.66:7001
remote=10.X.X.9:7001
type=sctp
stream=no
endpoint=yes

Also in mgcpa.conf

[gw e1_1]
user=S1/DS-1/1
host=AS5400
;port=2427
address=10.X.X.42
version=MGCP 1.0
;range=1-4
voicechans=1-30
;chans=30
offset=0
;increment=
;clearconn=yes
;bearer=
req_dtmf=none
forward_rtp=yes
;forward_sdp=yes
req_fax=yes
req_t38=yes

[gw e1_2]
user=S1/DS-1/1
host=AS5400
;port=2427
address=10.X.X.42
version=MGCP 1.0
;range=1-4
voicechans=1-30
;chans=30
offset=0
;increment=
;clearconn=yes
;bearer=
req_dtmf=none
forward_rtp=yes
;forward_sdp=yes
req_fax=yes
req_t38=yes

[gw e1_3] to [gw e1_8]
same config



The problem is, when start Yate, I can see SS7 linksets UP, but the signalling group of CICs show status "Remote Unavailable", as show below:

status sig links
%%+status:sig links
module=sig,format=Type|Status|Uptime;count=2;link1=ss7-m2pa|Normal alignment|0,link2=ss7-m2pa|Normal alignment|0
%%-status


status sig local_tks/*
%%+status:sig local_tks/*
module=sig,trunk=local_tks,type=ss7-isup,circuits=240,status=Remote unavailable,calls=0;count=240,format=Span|Status|LockedLocal|LockedRemote|Changing;1=e1_1|Idle|false|false|false


Also this is the output of /var/log/yate:

Supervisor (20111) is starting
Yate (20112) is starting Wed Dec  7 04:34:16 2011
Loaded module YRTP
Loaded module SIP Channel
Loaded module MsgSniffer
Loaded module CdrFile
Loaded module RegexRoute
Loaded module OpenSSL - based on OpenSSL 1.0.0a 1 Jun 2010
Loaded module ToneGen
Loaded module RManager
Loaded module CdrBuild
Loaded module Call Forker
Loaded module MGCP-CA
Loaded module Signalling Channel
Loaded module Monitoring
Loaded module SNMP Agent
Loaded module SigTransport
Loading module LKSCTP
Initializing plugins
Initialize module LKSCTP
Initializing module SigTransport
Initializing module MGCP Call Agent
Initializing module OpenSSL
<NOTE> Failed to open config file '/usr/local/etc/yate/openssl.conf', using defaults (2: No such file or directory)
Initializing module CdrFile
Initializing module YRTP
<NOTE> Failed to open config file '/usr/local/etc/yate/yrtpchan.conf', using defaults (2: No such file or directory)
Initializing module SIP Channel
Initializing module MsgSniffer
Initializing module RegexRoute
Initializing module ToneGen
<NOTE> Failed to open config file '/usr/local/etc/yate/tonegen.conf', using defaults (2: No such file or directory)
Initializing module RManager
Initializing module CdrBuild
Initializing module Call Forker
<NOTE> Failed to open config file '/usr/local/etc/yate/callfork.conf', using defaults (2: No such file or directory)
<sip:NOTE> Listener(UDP,'general') buffer size is 16384 (requested 8192)
Initializing module Signalling Channel
Destinations of 'ls1': [0x822c9a0]
ITU     7-225-6 > 7-225-4 0 (unknown)
ITU     7-225-6 > 7-255-7 100 (unknown)
ITU     7-225-6 > 1-87-6 100 (unknown)
ITU     7-225-6 > 1-190-4 100 (unknown)
ITU     7-225-6 > 1-143-2 100 (unknown)
ITU     7-225-6 > 1-143-3 100 (unknown)
<link1:NOTE> Link inhibition changed 0x01 -> 0x03 [0x822d2f8]
Destinations of 'ls2': [0x822e718]
ITU     7-225-6 > 7-225-5 0 (unknown)
ITU     7-225-6 > 7-255-7 100 (unknown)
ITU     7-225-6 > 1-87-7 100 (unknown)
ITU     7-225-6 > 1-190-4 100 (unknown)
ITU     7-225-6 > 1-143-2 100 (unknown)
ITU     7-225-6 > 1-143-3 100 (unknown)
<link2:NOTE> Link inhibition changed 0x01 -> 0x03 [0x822f070]
<mgcpca:NOTE> MGCPSpan 'e1_1' first circuit=1 's1/ds-1/1@as5400:2427'
<mgcpca:CALL> MGCPSpan 'e1_1' is operational [0x82307f8]
<local_tks/L1/Data:NOTE> Added range e1_1: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30 [0x82306a8]
<mgcpca:NOTE> MGCPSpan 'e1_2' first circuit=33 's1/ds1-2/1@as5400:2427'
<mgcpca:CALL> MGCPSpan 'e1_2' is operational [0x8230fd0]
<local_tks/L1/Data:NOTE> Added range e1_2: 33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62 [0x82306a8]
<mgcpca:NOTE> MGCPSpan 'e1_3' first circuit=65 's1/ds1-3/1@as5400:2427'
<mgcpca:CALL> MGCPSpan 'e1_3' is operational [0x82389a0]
<local_tks/L1/Data:NOTE> Added range e1_3: 65,66,67,68,69,70,71,72,73,74,75,76,77,78,79,80,81,82,83,84,85,86,87,88,89,90,91,92,93,94 [0x82306a8]
<mgcpca:NOTE> MGCPSpan 'e1_4' first circuit=97 's1/ds1-4/1@as5400:2427'
<mgcpca:CALL> MGCPSpan 'e1_4' is operational [0x82414e8]
<local_tks/L1/Data:NOTE> Added range e1_4: 97,98,99,100,101,102,103,104,105,106,107,108,109,110,111,112,113,114,115,116,117,118,119,120,121,122,123,124,125,126 [0x82306a8]
<mgcpca:NOTE> MGCPSpan 'e1_5' first circuit=129 's1/ds1-5/1@as5400:2427'
<mgcpca:CALL> MGCPSpan 'e1_5' is operational [0x8232b68]
<local_tks/L1/Data:NOTE> Added range e1_5: 129,130,131,132,133,134,135,136,137,138,139,140,141,142,143,144,145,146,147,148,149,150,151,152,153,154,155,156,157,158 [0x82306a8]
<mgcpca:NOTE> MGCPSpan 'e1_6' first circuit=161 's1/ds1-6/1@as5400:2427'
<mgcpca:CALL> MGCPSpan 'e1_6' is operational [0x824b1d0]
<local_tks/L1/Data:NOTE> Added range e1_6: 161,162,163,164,165,166,167,168,169,170,171,172,173,174,175,176,177,178,179,180,181,182,183,184,185,186,187,188,189,190 [0x82306a8]
<mgcpca:NOTE> MGCPSpan 'e1_7' first circuit=193 's1/ds1-7/1@as5400:2427'
<mgcpca:CALL> MGCPSpan 'e1_7' is operational [0x824fad8]
<local_tks/L1/Data:NOTE> Added range e1_7: 193,194,195,196,197,198,199,200,201,202,203,204,205,206,207,208,209,210,211,212,213,214,215,216,217,218,219,220,221,222 [0x82306a8]
<mgcpca:NOTE> MGCPSpan 'e1_8' first circuit=225 's1/ds1-8/1@as5400:2427'
<mgcpca:CALL> MGCPSpan 'e1_8' is operational [0x8254460]
<local_tks/L1/Data:NOTE> Added range e1_8: 225,226,227,228,229,230,231,232,233,234,235,236,237,238,239,240,241,242,243,244,245,246,247,248,249,250,251,252,253,254 [0x82306a8]
<NOTE> Failed to open config file '/usr/local/etc/yate/ysigdata.conf', using defaults (2: No such file or directory)
Routing table of 'ss7router': [0x822e1ac]
ITU     7-225-4 (unknown) ls1,0,unknown
ITU     7-255-7 (unknown) ls2,100,unknown ls1,100,unknown
ITU     1-87-6 (unknown) ls1,100,unknown
ITU     1-190-4 (unknown) ls2,100,unknown ls1,100,unknown
ITU     1-143-2 (unknown) ls2,100,unknown ls1,100,unknown
ITU     1-143-3 (unknown) ls2,100,unknown ls1,100,unknown
ITU     7-225-5 (unknown) ls2,0,unknown
ITU     1-87-7 (unknown) ls2,100,unknown
Initializing module Monitoring
<sig:MILD> Trunk('local_tks') flooded: 20 handled events
<sig:WARN> Trunk('local_tks') severe flood: 40 events
<sig:WARN> Trunk('local_tks') severe flood: 60 events
<sig:WARN> Trunk('local_tks') severe flood: 80 events
<sig:WARN> Trunk('local_tks') severe flood: 100 events
<sig:WARN> Trunk('local_tks') severe flood: 120 events
<sig:WARN> Trunk('local_tks') severe flood: 140 events
<sig:WARN> Trunk('local_tks') severe flood: 160 events
<sig:WARN> Trunk('local_tks') severe flood: 180 events
<sig:WARN> Trunk('local_tks') severe flood: 200 events
<sig:WARN> Trunk('local_tks') severe flood: 220 events
<sig:WARN> Trunk('local_tks') severe flood: 240 events
Initializing module SNMP Agent
Initialization complete
Yate engine is initialized and starting up on yatetest
<ls1:NOTE> Placing link 0 'link1' in service [0x822c9a0]
<link1:NOTE> Link inhibition changed 0x03 -> 0x02 [0x822d2f8]
<ls1:NOTE> Linkset is not operational [0x822c9a0]
<ss7snm:NOTE> Link ITU,7-225-6:0 is up [0x822e3e0]
<ls1:MILD> Could not find any link to send SNM MSU
<ls2:NOTE> Placing link 0 'link2' in service [0x822e718]
<link2:NOTE> Link inhibition changed 0x03 -> 0x02 [0x822f070]
<ls2:NOTE> Linkset is not operational [0x822e718]
<ss7snm:NOTE> Link ITU,7-225-6:0 is up [0x822e3e0]
<ls2:MILD> Could not find any link to send SNM MSU
<ls1:MILD> Could not find any link to send SNM MSU
<ls2:MILD> Could not find any link to send SNM MSU
<ss7snm:NOTE> Changeback timed out on ITU,7-225-6:7-225-4:0
<link1:NOTE> Link inhibition changed 0x02 -> 0x00 [0x822d2f8]
<ls1:NOTE> Linkset is operational [0x822c9a0]
<ss7router:NOTE> Restart of SN initiated [0x822e1a8]
<ss7snm:NOTE> Changeback timed out on ITU,7-225-6:7-225-5:0
<link2:NOTE> Link inhibition changed 0x02 -> 0x00 [0x822f070]
<ls2:NOTE> Linkset is operational [0x822e718]
<ss7router:NOTE> Restart of SN complete [0x822e1a8]
<ss7router:NOTE> Allowing unknown state routes of 'ls1' from 16140 [0x822e1a8]
<ss7router:NOTE> Allowing unknown state routes of 'ls2' from 16141 [0x822e1a8]
<ss7snm:NOTE> Unavailable part 5 at 7-225-4, cause 1
Remote connection from 127.0.0.1:39305 to 127.0.0.1:5038
<ss7snm:NOTE> Unavailable part 5 at 7-225-4, cause 1




<ss7snm:NOTE> Unavailable part 5 at 7-225-4, cause 1
caller is 6562572500
called is 1251176566140085
channel is sip/1
source address and port are 66.208.114.10:5061
<local_tks/ISUP:NOTE> Remote User Part is unavailable
<sig/1:CALL> Outgoing call from=6562571111 to=1251176566140085 trunk=no trunk sigcall=(nil) [0xb6e08178]
<sig:NOTE> Signalling call failed with reason 'noconn'
<sig/1:CALL> Call destroyed. Reason: 'noconn'. No signalling call  [0xb6e08178]
<sip/1:MILD> Call rejected error='noconn' reason='Could not connect to target' [0xb6e01b28]
caller is 6562572500
called is 1251176566140085



I'm new on yate and SS7, and I would like to receive suggestions about what is wrong in this config. 
If more information is needed, please let me know.
Your help is really appreciated.